Dropshipping (Stoksuz Satış) size nasıl faydası olur..

Colezium.com, Bir den fazla toptancı ve üreticinin birleşerek ürünlerini Dropshipping (stoksuz satış) yapan bayiler ile buluşturduğu bir noktadır. 2018 Yılından bu yana Türkiye'deki en kaliteli Dropshipping hizmetini vermektedir ve yurtdışı pazarlarada açılmaktadır. Kendi e-ticaret sitenizden, pazaryerlerinden, Trendyol Hepsiburada gibi platformlardan, sosyal medyalardan, Dolap, Letgo gibi platformlardan satış yapabilirsiniz. Ürünleri XML  olarak sisteminize yükleyebilirsiniz. XML yapımız bütün entegratörlere uyumludur ve sorunsuz yükleyebilirsiniz.

İŞ ORTAKLIKLARI İLE ÇOK FAZLA ÜRÜN

Coleziumı.com, işletmelere daha fazla değer kazandırmak için bir çok toptancı ve üretici ile görüşmeler sağlayarak ile güçlerini birleştirdi ve bir bayinin aradığı tüm kategorilerde ürünleri bayileri buluşturdu. Bu sayede bayilerimiz on binlerce ürüne tek bir xml ve tek bir uygulama ile kavuşmuş olmakta.

PAZARYERİ ENTEGRASYON ANLAŞMASI

Colezium.com'da yer alan tüm ürün ve kategoriler anlaşmalı entegrasyon firması yazılımımız ile mağazalarınıza yükleyebilir, hem ​ürün entegrasyonu hem de dilerseniz fatura entegrasyonu ile hiç bir ​manuel işleme gerek kalmaksızın hiç bir mesai yapmadan ​stoksuz satış yapabilirsiniz.

PAZARYERİ ENTEGRASYON OTOMATİK GÖNDERİM

Colezium.com'da yer alan tüm ürün ve kategoriler anlaşmalı entegrasyon firması yazılımımız ile otomatik olarak yükleyebilir hemen satışa başlayabilirsiniz. Sizin için kategori eşleştirmeleri varyant eşleştirmeleri hepsi hazırlanmış sistemimiz ile çok fazla bilgisayar başında kategori varyant eşleştirmeye mesai harcamanıza gerek kalmadan tüm ürünleri aynı gün yüklemeye başlayarak satışa başlayabilirsiniz.

Colezium.com'da Dropshipping Sistemi Nasıl Çalışır?

En iyi stoksuz satış otomasyon yazılımıyla zamandan ve paradan tasarruf edin.

Colezium Dropshipping Sitesine Kayıt Olun. Colezium Dropshipping Sitesinden üyelik oluşturun. Pazaryeri entegrasyonu sayesinde binlerce ürünü dropshipping mağazalarınıza yükleyin.