Bu senenin moda renkleri hem ev dekorasyonlarında hem de erkek ve kadın kıyafet kombinlerinde hızlı bir şekilde yer almaya başlıyor. Öne çıkmaya başlayan yılın moda renkleri çerçevesinde doğaya dönüş ve romantizm olarak da adlandırılabilir. Moda renklerini günlük yaşantımızda, iş hayatımızda ve özel gün ve gece kombinlerinde kullanabileceğimiz gibi son moda iç cephe boya renkleri, en moda saç renkleri ve dekorasyon renkleri olarak da kullanabilirsiniz.


Bu Senenin Moda Renkleri Nelerdir?

Görüldüğü gibi moda renkleri sadece kıyafetlerinizde değil dekorasyondan aksesuarlara kadar geniş bir alanda yılın moda renklerini kullanabilirsiniz. Bu senenin moda renklerinden bahsedecek olursak;


Bu Senenin Renk Modası (Fındık Bej)

Bu senenin trend renklerinden birisi olan fındık bej ile romantizm kavramlarını ön plana çıkarabilirsiniz. Fındık bej rengiyle beraber kum rengi ve toprak tonlarını da kullanabilirsiniz. Özellikle de göz makyajlarınızda yılın moda renkleri toprak tonlarını kullanarak bu sezon moda renklerine uyum sağlayabilirsiniz.


Bej rengini bej rengi pantolonlar, bej rengi botlar, bej rengi kazaklar, bej rengi gömlekler, bej rengi kabanlar gibi tüm kombin parçalarında kullanabilirsiniz.


Bu Yılın En Enerjik Moda Rengi (Mint Yeşili)

Tasarım dünyasında mint yeşili, toz pembe ve mavi ile soft sarı renklerini kullanarak dijital dünyaya uyum sağlayabilirsiniz. Bu renkleri mint yeşili kombinden mint yeşili duvar boyasına kadar her alanda özellikle de ev dekorasyonlarınızda tercih ederek pozitif ve yüksek enerjili bir yaşam sürdürebilirsiniz.


Bu yılın modası olan renkler çerçevesinde bahsettiğimiz mint yeşili ve diğer soft renkleri sade